L’Obra Social de Caixa Ontinyent edita el disc “J.J. Cervino, un sentiment”

L’Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat el disc de música festera “J.J.Cervino, un sentiment”, a instància i amb la col·laboració de la comparsa Mudéjares d’Ontinyent, que enguany ostenta el càrrec d’ambaixador i banderer, com a homenatge a l’autor del text de les ambaixades.

Va ser presentat dissabte passat en un concert oferit en el Teatre Echegaray, i interpretat per la mateixa banda que ha gravat el disc, la Banda Simfònica “Tot per la Música” d’Ontinyent, sota la direcció de Jordi Soler. Este disc està format per 11 peces, majoritàriament dedicades a la comparsa Mudéjares i compostes per autors locals.

Tal com destaca la comparsa, este disc “és una mostra de respecte i agraïment a Joaquín José Cervino pel valuós llegat que ens va deixar, d’ací que porte el seu nom, i un agraïment general a tots els ambaixadors que han declamat els seus versos, a tots els premiats amb el guardó que porta el seu nom i, com no, a tots els festers i al públic, que amb la seua presència i participació el dilluns de festes als peus del castell contribuïxen a donar esplendor a tan magnífic acte”.

El disc serà distribuït a partir de hui, 4 d’agost, a través de les oficines de Caixa Ontinyent i també a través de la comparsa Mudéjares. Amb esta publicació, el fons editorial de Caixa Ontinyent passa a estar compost per 97 llibres i 41 discos, gràcies a un treball portat a terme durant 18 anys, on han participat, com a autors o intèrprets, més de 3.500 persones, i el volum de distribució del qual supera ja els 270.000 exemplars.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Convocat el 26é Premi de Literatura Eròtica “La Vall d’Albaida”

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida amb la col·laboració d’Edicions Bromera convoquen, un …