L’Ajuntament signa un conveni amb el Consell Local de la Joventut fins 2022

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i el president del Consell Local de la Joventut (CLJO), Javier Mira, acompanyats per la regidora de Joventut, Katty Ushiña, i el regidor-coordinador de l’àrea, Óscar Borrell, signaven aquest matí amb representants del CLJO l’acord que permetrà potenciar les activitats per a la joventut ontinyentina durant els pròxims quatre anys: de 2019 a 2022.

El conveni aprovat en sessió plenària el passat 31 de gener estableix una subvenció de 80.000 euros per a estos tres anys (amb un màxim anual de 20.000 euros). Esta subvenció serà administrada pel CLJO de manera autònoma segons s’indica a la llei 15/2017 sobre Polítiques Integrals de Joventut. A més, l’Ajuntament cedeix l’ús compartit d’un local dins l’Espai Jove i posa a disposició del CLJO un tècnic municipal expert en matèries de joventut per tal de definir un projecte que impulse les activitats i la presència de la joventut a la societat ontinyentina.

Óscar Borrell destacava que “s’ha treballat conjuntament amb el CLJO per tal de traure endavant este conveni que permet convertir a Ontinyent en la primera ciutat de més de 20.000 habitants en tindre un acord d’estes característiques”. El regidor felicitava i agraïa al CLJO “per la tasca que l’entitat ha vingut fent durant ja prop de 30 anys, als quals els molts ontinyentins i ontinyentines que hem passat pel Consell sabem com de positiu va a ser comptar per primera volta amb un conveni per a 4 anys com aquest”, assenyalava. 

La renovació d’aquest conveni dóna continuïtat a les polítiques de joventut treballades pel Govern Local, com ara la programació estable trimestral, l’elaboració d’un Pla Jove municipal, la potenciació de plans d’ocupació com Avalem Joves o la posada en marxa d’activitats específiques d’esport i oci nocturn com l’Espai Jove o la Nit Jove, entre d’altres. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Renoven el sòl de seguretat dels jocs infantils amb plàstic reciclat

L’Ajuntament d’Ontinyent emprarà a partir d’ara un nou material reciclat per equipar el sòl de …