02/12/2023 - 16:31
Més

  La corporació municipal participa a una visita guiada l’exposició Memòria de la Modernitat

  Altres notícies

  Regidors i regidores de l’Ajuntament d’Ontinyent participaven aquest dilluns d’una visita guiada a l’exposició Memòria de la Modernitat, que acull la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara fins al proper 24 de febrer i que mostra més de 100 joies artístiques pertanyents al patrimoni pictòric de la Diputació de València.

  L’exposició, que el 29 de gener havia rebut més de 5.300 visitants, ha organitzat dos visites guiades per al pròxim 9 de febrer i 16 de febrer a partir de les 19:00h, visites que han esgotat les places, obrint-se llista d’espera. En estes visites, els assistents podran conèixer la història de l’art valencià des del gòtic fins a l’actualitat, amb una especial atenció als segles XIX i XX així com l’espai per a les dones artistes o les obres que aborden temàtiques amb un elevat compromís social i polític, incloen peces d’artistes com Joaquim Sorolla, Ignasi Pinazo, Marià Benlliure o l’Equip Crònica.

  La mostra que va ser inaugurada el passat octubre per l’alcalde, Jorge Rodríguez, i el president de la Diputació, Toni Gaspar, està anant aparellada a la realització d’altres moltes activitats, sempre gratuïtes, i on han participat centres escolars, associacions, i col·lectius de tot tipus de la ciutat i la comarca. “Memòria de la Modernitat”, que podrà ser visitada fins al 24 de febrer, s’acompanya també d’una segona mostra titulada “Coneix la Diputació”, que es pot visitar al mateix període al Centre Cultural Caixa Ontinyent, i on es presenta la institució de forma didàctica a través de panells fotogràfics i textos.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -