La corporació municipal participa a una visita guiada l’exposició Memòria de la Modernitat

Regidors i regidores de l’Ajuntament d’Ontinyent participaven aquest dilluns d’una visita guiada a l’exposició Memòria de la Modernitat, que acull la Casa de Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara fins al proper 24 de febrer i que mostra més de 100 joies artístiques pertanyents al patrimoni pictòric de la Diputació de València.

L’exposició, que el 29 de gener havia rebut més de 5.300 visitants, ha organitzat dos visites guiades per al pròxim 9 de febrer i 16 de febrer a partir de les 19:00h, visites que han esgotat les places, obrint-se llista d’espera. En estes visites, els assistents podran conèixer la història de l’art valencià des del gòtic fins a l’actualitat, amb una especial atenció als segles XIX i XX així com l’espai per a les dones artistes o les obres que aborden temàtiques amb un elevat compromís social i polític, incloen peces d’artistes com Joaquim Sorolla, Ignasi Pinazo, Marià Benlliure o l’Equip Crònica.

La mostra que va ser inaugurada el passat octubre per l’alcalde, Jorge Rodríguez, i el president de la Diputació, Toni Gaspar, està anant aparellada a la realització d’altres moltes activitats, sempre gratuïtes, i on han participat centres escolars, associacions, i col·lectius de tot tipus de la ciutat i la comarca. “Memòria de la Modernitat”, que podrà ser visitada fins al 24 de febrer, s’acompanya també d’una segona mostra titulada “Coneix la Diputació”, que es pot visitar al mateix període al Centre Cultural Caixa Ontinyent, i on es presenta la institució de forma didàctica a través de panells fotogràfics i textos.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

S’obri la concessió d’ajudes de fins a 1000 euros per als autònoms, pimes i micropimes afectats pel Covid-19

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des del proper dilluns 1 de juny la convocatòria d’un programa d’ajudes …