Una errada de la productora obliga a suspendre l’actuació de “Serlo o no” a Ontinyent

L’espectacle “Serlo o no” amb Josep Mª Flotats i Arnau Puig, previst per al aquest divendres 26 de maig de 2017, a les 22:00 h, al Teatre Echegaray, ha estat suspès per problemes amb la companyia productora Fran Avila Producción i Distribución.

La distribuïdora ha comunicat hui dijous a l’Ajuntament que per una errada administrativa, l’equip tècnic i artístic no pot desplaçar-se a Ontinyent en la data pactada. Així les coses, les entrades comprades per la web de Caixaontinyent, www.caixaontinyent.es o per targeta en els llocs oficials, es retornaran els diners per Caixaontinyent al mateix número de compte corrent que s’han carregat les entrades. Pel que fa a les entrades comprades en efectiu a la Casa de Cultura – Palau dels Barons de Santa Bàrbara (c. Maians, 26), es retornarà en efectiu aquest divendres de 21:00 a 22:00 hores a la taquilla del propi teatre, acreditant la compra de la entrada/des per tal de poder fer efectiu el retornament de la compra.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha anunciat que l’Ajuntament demanarà una indemnització per l’import de totes les despeses ocasionades, tant publicitàries com d’altres tipus. Borrell mostrava la seua “enorme sorpresa pel que ha passat, no entenem com una companyia que treballa amb artistes de la talla de Josep Mª Flotats puga cometre aquest tipus d’errades. S’havia cobert la venda de gran part del pati de butaques i a totes les persones que esperaven l’actuació només podem demanar-los disculpes per una errada que ens ha sorprès i no esperàvem, i menys a 24 hores de l’actuació. Anem a prendre les mesures legals oportunes perquè es restablisca els perjudicis ocasionats”, avançava.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Ciudadanos, Podem i associacions confirmen l’assistència al Pacte per la Sanitat convocat per PSPV, Compromís i EU

Els partits polítics Ciudadanos i Podem, associacions veïnals, i entitats socials de caràcter comarcal han …