Home > Cultura > Continua el III Circuit Cafè Teatre d’Ontinyent amb Carola Maldonado

Continua el III Circuit Cafè Teatre d’Ontinyent amb Carola Maldonado

Ontinyent reprèn aquest dijous el seu III circuit Cafè “Fundació -” amb l’actuació de la polifacètica monoleguista Carola Maldonado. Serà aquest dijous, 11 de maig, a partir de les 23:00 hores, al restaurant Paixixi, on Maldonado, actriu còmica, monoleguista, guionista i ballarina, posarà en escena el seu monòleg “Soliloquio”, un imprevisible espectacle de monòleg ple d’improvisacions i humor, on l’artista ballarà i cantarà.

Es tracta de la quarta actuació dins d’esta iniciativa impulsada per la , l’Ajuntament, i l’Associació d’Hostelers , que des del 16 de març i fins al 8 de juny inclou 6 gratuïts a diferents restaurants locals, amb una programació que culminarà el 22 de juny a les 22:30 amb l’actuació de Santi Millán i Javi Sancho al , per a la que es poden adquirir entrades a www.caixaontinyent.es .

Tot i que les actuacions prèvies a aquesta són gratuïtes, els restaurants que acullen les actuacions compten amb menús i ofertes especials, així com el entre els clients de dues entrades per a assistir a l’espectacle final de Millán i Sancho a l’Echegaray.

El regidor de Cultura, , animava a la ciutadania “a gaudir d’un nou espectacle que integra l’humor amb la improvisació teatral i un toc musical, tot amb un humor àgil, molt gestual, femení i elegant”, assenyalava.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Relacionats

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Simfònica Caixa Ontinyent interpreta Beethoven i Korsakov en un estrena de temporada d’alt nivell

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent va iniciar la seua sexta temporada com a formació resident del …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *