Home > Cultura > Cinema > Un concurs fotogràfic per a triar el cartell del MON·DOC 2017

Un concurs fotogràfic per a triar el cartell del MON·DOC 2017

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Montaverner ha organitzat un concurs de fotografies dotat amb un premi de 200€ per a triar la imatge que il·lustrarà el cartell de la 9a edició de MON·DOC, que enguany es celebrarà del 22 de setembre a l’1 d’octubre.

Els participants podran enviar les fotografies a concurs fins el dia 25 de juny al correu electrònic de la mostra mondoc@montaverner.com.

Les bases de participació estan disponibles tant a la pàgina web de MON·DOC com a la del propi Ajuntament de Montaverner.

Un nou pas endavant de MON·DOC 2017, el qual va tancar les inscripcions el passat mes de maig amb més de 170 treballs inscrits, entre llargs i curts, i ara mateix es troba en ple procés de visionat i selecció dels documentals que finalment es projectaran en cadascuna de les categories, segons informen des de la Regidoria de Cultura.

Font: MON·DOC

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Bèlgida acull la 11a Mostra de Teatre Amateur de la Vall d’Albaida

Durant set setmanes, Bèlgida es convertirà en la capital comarcal del teatre amateur. Cada dissabte …

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *