20/04/2024 - 2:43
Més

    Filiberto Tortosa renova al capdavant de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida

    Altres notícies

    Per primera vegada en els 24 d’història de l’entitat, el president aconsegueix la reelecció per a una segona legislatura

    Després de quatre anys “d’il•lusió i de gran optimisme, d’un treball constant i diari”, Filiberto Tortosa continuarà una nova legislatura al capdavant de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida després de ser reelegit president en la sessió constituent del període 2011-2015 celebrada aquest dilluns, 24 d’octubre. El regidor pel Partit Popular a l’Ajuntament d’Ontinyent aconsegueix així ser el primer en repetir mandat en els 24 anys d’història de l’entitat gràcies als 35 vots rebuts front als 20 del candidat socialista i alcalde de Bocairent, Josep-Vicent Ferre. A més, els nous consellers també van refermar la seua confiança amb la primera edil d’Alfarrasí, Rosa Adelina Vidal (PP), per a continuar en la vicepresidència de l’entitat.

    La cita va servir per inaugurar el recentment remodelat Saló de plens que es va vestir de gala per acollir una ampla representació del teixit polític, social i econòmic de la comarca que va omplir completament l’espai. Entre les autoritats presents es trobaven els diputats provincial, Máximo Caturla, i a les Corts, Fernando Giner, qui va tancar l’acte alabant “l’exemple de joc democràtic i d’expressió lliure” demostrat en la sessió ja que així “també es construix la comarca”.

    De fet, la idea de “consens” i de “pluralitat” van ser les més repetides en el discurs de presa de possessió de Tortosa qui va manifestar el “ferm compromís personal de continuar treballant per esta institució perquè hem sent satisfet de la feina que hem fet tots i totes, però estic convençut que podem aspirar a més”. Igualment, aquesta forma de governar es completarà amb “la responsabilitat, la coherència, el diàleg i el sentit comú per fer realitat projectes nous i poder millorar els ja existents”.

    Així, entre els principals reptes que el seté president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida es va marcar per a l’actual legislatura figuren “la millora del nostre teixit empresarial, la promoció econòmica, la diversificació de les inversions, la millora de les infraestructures i dur endavant el nostre Pla de minimització de residus”, sense deixar de banda “la promoció turística, el desenvolupament cultural i educatiu i la millora del benestar social”. En definitiva, Tortosa pretén que “entre tots pugam fer que la nostra comarca continue sent un referent de bona gestió i també de l’excel•lència en els serveis prestats” i va emfatitzar que “si esta Mancomunitat és un orgull per a nosaltres, un exemple per als demés i un model a seguir, podem aspirar a ser una institució quasi perfecta”.

    El reelegit president va insistir en “el consens i la ferma voluntat d’esclarir els nostres problemes, així com el ser ambiciosos en els serveis que hem d’oferir” com a principis per “seguir pel bon camí” ja que “ens detindrem en el triomf de la paraula, del dinamisme, de la pluralitat i del compromís amb la nostra societat”. Finalment, Filiberto Tortosa va agrair el suport rebut i va tenir un reconeixement especial als usuaris del projecte Trèvol “que amb la seua estima ens donen forces per continuar lluitant en esta meravellosa tasca que es construir dia a dia la nostra comarca”, un objectiu que té en “l’estima per la nostra terra i la unió de tots la millor garantia de futur, no sols per a nosaltres, sinó també per a les generacions futures”, tal i com va concloure.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -