23/04/2024 - 7:30
Més

    L’Agència AFIC d’Ontinyent organitza una jornada de promoció on-line dels negocis

    Altres notícies

    L’agència AFIC de l’Ajuntament d’Ontinyent, en col·laboració amb ANETCOM (Associació per al foment del comerç electrònic empresarial) han organitzat una jornada de promoció on-line dels negocis. Aquesta jornada es troba en el marc del projecte COMPETIC, i la seua finalitat és donar a conèixer als comerciants i gerents de les xicotetes empreses les eines necessàries per a la promoció on-line dels seus negocis a través de les xarxes socials i publicitat en internet, de forma gratuïta.

    Amb esta jornada teòric-pràctica, l’assistent coneixerà i aprendrà a dominar les ferramentes i tècniques que s’utilitzen a nivell empresarial per a oferir publicitat en Internet, analitzant les possibilitats que oferix la dinamització a través de les xarxes socials.

    La jornada està dirigida a comerciants i xicotets empresaris que vullguen conèixer i comprovar els avantatges que estes tecnologies poden aportar als seus negocis. Tindrà lloc a l’oficina de Promoció Econòmica–AFIC del C/Maians, 19, el dia 3 de novembre de 2011, de 15:30h a 17:00h. L’assistència és graguïta fins a completar l’aforo, sent necessari comunicar la inscripció a través del telèfon  96 291 82 27 o del e-mail adl.ontinyent@cv.gva.es .

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

    La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -