L’Ajuntament d’Ontinyent i la Universitat de Dublín estudien potenciar la formació en idiomes entre els joves

Representants de l’Ajuntament d’Ontinyent i la Universitat de Dublín han acordat estudiar vies de col.laboració per potenciar la formació en idiomes dels i les joves de la capital de La Vall d’Albaida. Esta és una de les principals conclusions de la reunió que van mantindre recentment al consistori el regidor d’educació, Pepe Pla, i el responsable del departament de negocis de la Dublín City University (DCU), Chris Lawlor, un encontre al qual també van assistir les tècniques d’educació i joventut de l’Ajuntament i membres de l’empresa ontinyentina Open Roads, que ve treballant amb la universitat irlandesa en la inscripció d’alumnes als seus cursos d’estiu.

La reunió s’emmarca dins del pla de visites que ha realitzat estos dies Lawlor a La Vall d’Albaida, que ha inclòs desplaçaments als diferents instituts de secundària de la comarca, on el delegat de la DCU ha presentat l’oferta formativa que ofereix aquest centre educatiu, l’inscripció a la qual es pot gestionar mitjançant Open Roads. La formació en idiomes a Dublín es pot dur a terme realitzant la residència bé amb famílies natives o bé al propi Campus Universitari, participant a un programa formatiu que va acompanyat d’un pla d’activitats d’oci.

Entre els aspectes que més van interessar als representants municipals va estar la possibilitat d’articular línies de treball conjunt que puguen permetre als i les joves d’Ontinyent anar a Dublín per formar-se en idiomes, amb la possibilitat de comptar amb un treball remunerat durant la seua estància. Igualment, es va plantejar la via inversa, és a dir, que estudiants irlandesos es desplaçaren a Ontinyent, aspectes tots ells que van a ser estudiats també pel departament municipal de Promoció Econòmica.

Per ara, el consistori ontinyentí posarà a l’abast dels usuaris dels usuaris de l’Aula Jove del Palau dels Barons de Santa Bárbara tota la informació d’estos cursos, la inscripció en els quals pot ser subvencionada pel Ministeri d’Educació mitjançant les beques MEC, així com la possibilitat que ofereix Open Roads de gestionar esta beca per facilitar als i les estudiants tots els tràmits.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Música en casa i decoració als balcons per posar color als dies de pandèmia en Ontinyent

Les regidories de cultura, festes, joventut i infància agraeixen la bona resposta a les iniciatives …