28/05/2023 - 23:57
Més
  IniciVall d'AlbaidaMontavernerMontaverner incrementa l'ajuda municipal d'escolarització

  Montaverner incrementa l’ajuda municipal d’escolarització

  A partir d’este mes de febrer l’Ajuntament de Montaverner assumirà el cost de l’escolarització dels xiquets i xiquetes de l’escoleta municipal “tunetes i tunets” en el seu horari de 9 a 13h, així com el servei de matinera.

  Tot i el bo de Conselleria, fins ara les famílies estaven pagant aproximadament 60€ mensuals per portar als seus fills i filles en horari de 9 a 13h i 20€ si utilitzaven el servei de matinera.

  Amb aquesta iniciativa el que es pretén des de la Regidoria d’Educació, encapçalada per Inés Tudela, es apostar per una educació gratuïta des dels 0 anys. A partir d’ara les famílies s’estalviaran vora 80€ que assumirà l’Ajuntament i tan sols pagaran si volen utilitzar el servei de menjador o l’escoleta de vesprada.

  A més es continuarà oferint l’escoleta matinera gratuïta tant per als xiquets i xiquetes de l’escola com de l’escoleta, així com extraescolars gratuïtes fins a les 17:30h al CEIP Doctor Esplugues.

  Segons Tudela, estem treballant per a poder aconseguir una conciliació familiar real i d’altra banda ajudar econòmicament a les famílies montavernines.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit