valencia turisme fitur

El PP de la Pobla del Duc insta a Cebrian a declarar zona catastròfica la zona afectada per les gelades

Els regidors del Grup Popular de la Pobla del Duc han sol·licitat a la consellera d’Agricultura, Elena Cebrián que la zona de cultiu del municipi siga declarada ‘zona catastròfica’ després de les fortes gelades caigudes aquest dijous que han afectat a més de 4.000 fanecades.

Els populars han sol·licitat a l’Ajuntament la celebració d’un Ple urgent i extraordinari amb l’objectiu que s’inicien els tràmits necessaris per a demanar a la consellera que “actue de forme imminent per a pal·liar una situació que posa en risc l’economia de la localitat”.

Segons el PP la “forta gelada caiguda aquest dijous, i que segons primeres estimacions, han fet que es perda el 90% de la producció de la collita de kaki, prunes, bresquilles i nectarines” podria condicionar el futur de La Pobla del Duc.

“És una autèntica ruïna per a l’economia del municipi” han assenyalat al mateix temps que han indicat que les temperatures han caigut per baix dels 3 graus afectant a més de 4.000 fanecades. Els regidors han recordat que el suport del PP a l’agricultura de la localitat ha sigut sempre “incondicional” i han destacat la importància que tenen les infraestructures com a camins i canonades de reg, així com els cultius assajats i productes agrícoles del municipi.

Per açò, han destacat la necessitat de “posar-se a la feina” perquè les repercussions sobre el sector i les empreses lligades al mateix siga “la mínima possible en aquests casos” ja que podria tenir un gran impacte sobre l’ocupació local.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent agraeix a l’empresa de la Piscina Coberta la seua ràpida actuació

La regidora Paloma Alberola ha destacat l'actuació de l'empresa i ha lamentat la falta d'explicacions del regidor d'Esports