21/07/2024 - 0:07
Més

  Bocairent dedica una plaça a la Dolçaina i el Tabalet

  Altres notícies

  ‘Plaça de la Dolçaina i del Tabalet. En reconeixement i homenatge a les persones que han mantingut i mantenen viva aquesta tradició musical a Bocairent’. D’aquesta forma quedarà nomenada la coneguda popularment com plaça del Repunxó a partir de l’1 de juliol arran de l’acord adoptat per unanimitat del ple de l’Ajuntament en la sessió de 2 d’abril passat.

  La proposta va sorgir del grup de dolçainers i de tabalers l’Aljub en el marc de la celebració del seu primer quart de segle d’activitat i va estar defensada pel regidor de Cultura i de Joventut, Xavier Molina. La commemoració de l’efemèride s’allarga durant tot l’any amb diversos actes com l’aplec celebrat el 30 de març, la creació del concurs de composició de música de carrer per a dolçaina i tabal dedicat a la memòria del reconegut dolçainer local Joan Antoni Martínez o el concert previst conjuntament amb Pep Gimeno ‘Botifarra’.

  La plaça de la Dolçaina i del Tabalet, on s’ubica la seu de l’Aljub, acaba de ser reurbanitzada recentment gràcies a una inversió de més de 55.000 euros. L’actuació va servir per millorar-hi les condicions d’accessibilitat d’una zona farcida de roca així com la col·locació de la font del Repunxó en un nou emplaçament després de ser-hi rehabilitada per a posar-la en valor.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -