23/07/2024 - 10:40
Més

  Benicolet millora l’accessibilitat dels seus espais públics amb ajuda de la Diputació

  Altres notícies

  L’ajuntament, la Casa de Cultura i el centre mèdic de Benicolet són alguns dels espais públics de la localitat de la Vall d’Albaida que han millorat la seua accessibilitat gràcies als fons dels distints plans d’inversions de la Diputació de València. La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, acompanyada per l’alcaldessa del Benicolet, Llúcia Gregori, ha pogut conèixer durant la seua visita al municipi aquestes i altres millores que ha realitzat el consistori a distints edificis municipals.

  La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha explicat que “hem pogut comprovar que aquests diners que ha rebut Benicolet, que en el que duguem de legislatura ja són 60.000 més que en l’anterior, han estat molt ben aprofitats en projectes que eren prioritaris per a les veïnes i veïns de Benicolet”. Amigó ha prosseguit que “l’equip de govern local, des de la seua autonomia municipal, ha sigut qui ha decidit en què invertir els fons que rep de la Diputació segons les necessitats del poble, i això és el més important”.
  Per la seua banda, Llúcia Gregori, alcaldessa de Benicolet, ha assenyalat que “hem invertit en el benestar de la gent del poble, com és el cas del menjador municipal, que dóna servei a 12 persones, prou més del que esperàvem al principi i està gestionat per l’Ajuntament junt amb una empresa de càtering”. “A més, també hem adequat les pistes del poliesportiu i l’espai de frontó, i hem remodelat la plaça de l’Ajuntament i els accessos de diversos espais públics”, ha detallat l’alcaldessa.

  El consistori també ha destinat 38.200 euros del Pla Provincial d’Obres i Serveis 2017 de la Diputació per fer accessibles els espais i edificis públics per a totes les veïnes i veïns del municipi, també aquelles amb mobilitat reduïda. A més de la remodelació de la plaça de l’Ajuntament i dels accessos del centre mèdic i la Casa de la Cultura, les obres han inclòs també la construcció d’una rampa per facilitar l’accés a la casa consistorial i a la llar dels jubilats.

  Les inversions de la Diputació han servit també per renovar el paviment i l’equipament de la pista poliesportiva municipal, adequar les instal·lacions educatives i posar en marxa un menjador escolar per als més menuts amb una inversió total de 47.800 euros dels Plans de Serveis i Obres dels exercicis 2016 i 2017.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -