20/05/2024 - 6:06
Més

  La Fira de Sant Jaume es prepara per a una nova edició

  Altres notícies

  S’ha celebrat la reunió de coordinació per tal d’ultimar els preparatius de la Fira de Sant Jaume 2023, en la que han participat l’alcalde Alejandro Quilis, el regidor de Fira i Festes, Josep Manuel Juan i la Junta de la Comissió de Festes  amb els responsables de les distintes àrees de l’ajuntament que treballen per continuar amb la celebració d’una de les cites més antigues que celebra la nostra població.

  S’han tractat assumptes com ara el muntatge i desmuntatge de les atraccions que es realitzaran a partir de dilluns 24 de juliol, una vegada finalitze el Dia del Xiquet/a -dia especial amb preus populars-.

  Aquest any com a novetat s’il·luminarà l’arbrat del tram del recinte  de la Fira, a més per a facilitar el pas dels vianants en el passeig de l’avinguda de la Fira les terrasses de les cafeteries s’instal·laran en la zona vial en front dels seus respectius establiments.

  També s’han repassat altres temes com la limitació horària per a la música en les atraccions, que haurà de concloure com a tard a les 01:00 hores, així com les tasques de senyalització, ja que alguns vials de la ciutat es reestructuren durant els dies de Fira. A més, l’ajuntament instal·larà wc’s mòbils i contractarà un servei extra de neteja per als dies de la Fira.

  Altre tema principal ha sigut la seguretat, es comptarà amb reforç policial durant els dies de major afluència, és a dir des de la inauguració el dijous 20 de juliol fins al diumenge 23 de juliol. Des de la regidoria d’Igualtat s’ha previst un dispositiu especial d’acompanyament i prevenció d’agressions durant les nits i matinades de Fira, per tal que qualsevol persona que necessite acompanyament a casa puga sol·licitar-ho apropant-se a la Policia Local.

  L’alcalde i el regidor, han aprofitat la reunió per agrair l’esforç de la Comissió de Festes d’Albaida així com de les treballadores i treballadors que es posen a disposició de l’Ajuntament en les diferents àrees per tal que la Fira de Sant Jaume siga un èxit en aquesta nova edició.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -