22/05/2024 - 8:04
Més

  Aielo de Malferit acull dissabte la I Trobada Jove de la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  Aquest dissabte 11 de juny tindrà lloc la I Trobada Jove de la Vall d’Albaida al Passeig de l’Eixample d’Aielo de Malferit, que ostenta el càrrec de Capitalitat Cultural Valenciana 2022, junt amb la ciutat d’Alzira. Una activitat d’àmbit comarcal que pretén ser un punt d’encontre i de reflexió per als i les adolescents de la Vall d’Albaida.

  Al voltant de 200 participants; entre joves, polítics, tècnics, dinamitzadors i joves, s’aproparan per participar en el Fòrum Jove, així com gaudir de les activitats, tallers i espectacles que s’han programat per a l’ocasió.

  La jornada arrancarà a les 10 del matí amb la recepció dels i les participants, que estarà amenitzada pel grup de batucada del poble amfitrió i acompanyat d’un bon esmorzar.

  Els i les joves assistents participaran, junt amb els agents implicats, en un fòrum on es debatran una sèrie de qüestions referents a la situació dels i les adolescents als municipis de la comarca, així com dels recursos dels quals disposen i cap on els agradaria avançar.

  Tot seguit, entre les 12 i les 14 hores, hi haurà diversos estands ubicats al Passeig i al Centre Social, on es realitzaran tallers i altres activitats com la simultània d’escacs i taller de música amb batucada. També es disposaran uns punts d’informació i el punt violeta. Abans del dinar de germanor es procedirà a l’entrega del premi a Inés Lloret, guanyadora del concurs del logotip, que és la imatge central del cartell de la trobada.

  Ja de vesprada els i les joves tindran una cita a l’auditori municipal per participar en el teatre-fòrum “Fes-te Sentir”. El toc festiu del dissabte, que posarà el punt final a la trobada anirà a càrrec dels ollerians Philantropic.

  En aquesta primera experiència, coordinada des del Departament de Joventut de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, han participat 17 municipis, que són: Atzeneta d’Albaida, Benigànim, Bocairent, Guadasséquies, Quatretonda, Agullent, la Pobla del Duc, Bèlgida, Salem, El Palomar, Benicolet, Castelló de Rugat, Ràfol de Salem, l’Olleria, Albaida, Fontanars dels Alforins i Aielo de Malferit, posant a disposició el personal professional de cadascun dels municipis.

  Des dels pobles organitzadors s’ha aprofitat per a convidar als i les joves de la comarca a acostar-se a Aielo de Malferit i participar d’aquesta trobada gaudint del bon clima, el bon ambient i de la seua programació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -