11/08/2022 - 16:24
IniciVall d'AlbaidaAgullentL'Ajuntament d'Agullent rep 120 mil euros per part de la Generalitat Valenciana

L’Ajuntament d’Agullent rep 120 mil euros per part de la Generalitat Valenciana

El consistori local disposarà durant un any d’un total de set nous treballadors. L’ampliació temporal dels empleats de l’Ajuntament d’Agullent ha estat possible gràcies a tres programes de subvencions diferents per part de la Generalitat Valenciana a través del Servei Valencià d’Ocupació i Formació, LABORA. Així, l’Ajuntament ha rebut 120.563,77 € totals dels tres programes dels quals ha estat beneficiat.

Aquestes ajudes arriben a Agullent “amb l’objectiu de donar suport a l’accés al mercat laboral, la creació de llocs de treball i l’ocupació de qualitat, així com el manteniment de l’ocupació, inclosa la juvenil i el suport als treballadors i les treballadores per compte propi i a l’emprenedoria”.

Mitjançant el programa d’incentius ‘EMDONA 2021’, destinat a la contractació de dones desocupades, l’ajuntament municipal ha rebut 37.046,31 €. Una ajuda que ha possibilitat al consistori incorporar a tres treballadores durant un període de sis mesos.

Per la seua part, el ‘Programa ECOVID 2021’, que busca contractar persones desocupades d’almenys trenta anys, ha suposat una contribució econòmica de 42.664,76 €. Un ajuda amb què Agullent ha signat dues noves incorporacions a jornada completa.

Del mateix mode, els 40.852,70 € rebuts pel ‘Programa EMPUJU 2021’ han possibilitat a l’Ajuntament d’Agullent fer el propi amb dos joves menors de trenta anys. Ambdós programes han estat cofiançats per la Unió Europea mitjançant el Programa Operatiu d’Ocupació Juvenil del FONS SOCIAL EUROPEU (FSE) 2014- 2020.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents