04/12/2023 - 0:30
Més

  La Diputació de València inverteix més de 107.000 euros per a instal·lar un Skate Parc i un circuit ‘training box park’ a Agullent

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent instal·larà un skate parc i un circuit training box amb un cost total de 107.124,09 euros. Les despeses de les obres estan íntegrament subvencionades pel Pla d’Inversions 2022-2023 provinent de la Diputació de València.

  L’actuació es durà terme els pròxims mesos i atorgarà al parc de la Font Jordana un altre espai dedicat a l’oci esportiu sobretot per a la joventut i les persones practicants de l’skate i la modalitat de cal·listènia, la qual es pot practicar al training box.

  La cal·listènia és una disciplina esportiva que a més del desenvolupament muscular tracta millorar agilitat, força física i flexibilitat a través d’exercicis on es combina el pes físic amb el sòl o diferents aparells com anelles o barres.

  El projecte es realitzarà en la zona est del parc de la Font Jordana, creant així un circuit d’skate amb diferents punts de salts per a patins i monopatins i amb il·luminació de la zona. El “training box” va instal·lat pròxim a la pista de futbet.

  Segons l’alcalde Pau Muñoz “En aquesta actuació donem resposta a la petició del jovent d’Agullent donant així prioritat a les seues iniciatives dins del Pla d’Inversions 2022-2023. Des de la Regidoria de Joventut es treballa per fomentar la participació real perquè la joventut aporte idees, suggeriments i activitats que volen per al seu oci i temps lliure”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -