Agullent llança la campanya de Nadal de comerços i Serveis

0

S’hi han implicat 30 establiments de la localitat i entre les persones participants es sortejaran 3 premis de 100€

Des de hui 22 de desembre i fins el proper 15 de gener està oberta la segona edició de la Campanya de Nadal dels Comerços i Serveis d’Agullent, que ha comptat amb la implicació d’una trentena d’establiment de la localitat. “Estem contents perquè ha crescut el nombre d’establiments participants, i això vol dir que la campanya de l’any passat va ser ben acollida tant pel veïnat com pels establiments participants”, comenten des d’alcaldia. L’objectiu de la campanya és fomentar que els comerç i serveis de proximitat siguen la primera opció per als veïns i veïnes de la pròpia localitat durant aquestes festes. “És evident que hi ha productes de regal que necessàriament s’han d’adquirir fora d’Agullent, però la idea de la campanya és incentivar que aquells productes i serveis que s’ofereixen ací a Agullent, que es consumisquen ací. Més en un any tan especial, en el que més que mai el nostre teixit comercial i de serveis necessita del nostre suport”.

La regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Agullent ha distribuït entre el veïnat i en els establiments participants a la campanya, unes targetes-passaport que una volta emplenades donen dret a participar en el sorteig de 3 premis de 100€. Per a poder participar cal haver fet una compra superior a 5€ en 3 comerços/serveis diferents del poble (total 15€). Cadascun d’aquest 3 establiments segellarà un dels tres espais disponibles al revers de les targetes-passaport.

Les targetes-passaport emplenades amb el segells dels comerços i serveis, i amb les dades personals de la persona participant, s’hauran de dipositar a una de les urnes ubicades a l’Ajuntament d’Agullent, a oficina de la Casa de la Cultura o a la Biblioteca abans del 15 de gener a les 14h. Per a participar al concurs no es pot repetir el segell d’un mateix comerç. Entre totes les targetes correctament emplenades es sortejaran 3 premis de 100€

La Campanya de Nadal dels Comerços i Serveis d’Agullent està oberta tant als veïns i veïnes d’Agullent com a aquelles persones que visiten la localitat durant aquestes dates. Cada persona podrà omplir les targetes-passaport que desitge, però només podrà optar a un premi de 100€, doncs no són acumulables.

Publicitat