20/07/2024 - 22:59
Més

  Agullent actua amb les obres al camí de les costes, la zona del cementeri i el camí de l’assegador

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Agullent ha estat subvencionat al 100% pel Pla d’Inversions 22/23 provinent de la Diputació de València, amb el projecte d’il·luminació del Camí de les Costes i la Zona del Cementeri, així com del projecte d’il·luminació i pavimentació de la primera fase del Camí de l’Assegador amb un cost total de 132.391,94€ de les dos actuacions.
  Aquestes actuacions afavoreixen la mancança d’ il·luminació en les zones, així com la creació de la ruta circular saludable al voltant del poble, fomentant així un estil de vida beneficiós per a les persones que hi transiten i practiquen esport per les zones d’actuació.
  A més, seguint la ruta circular saludable, s’està executant actualment l’obra del Camí de l’Assegador, amb la creació d’enllumenat i pavimentació del vial.
  Ambdues obres han comptat amb dos fases. La primera fase del Camí de les Costes i zona del Cementeri executada i el Camí de l’Assegador en procés d’execució. La segona fase es durà a terme per tal de finalitzar amb les actuacions totals, amb l’ampliació de més fanals i de la continuïtat de la pavimentació i enllumenat del camí de l’Assegador fins al Polígon Industrial.
  L’ Alcalde d’Agullent, Pau Muñoz valora molt positivament l’ajuda concebuda per part de la Diputació de València. Segons l’alcalde “aquestes obres milloren la qualitat de vida de totes les persones fomentant l’accessibilitat a la ruta circular saludable, així com afavorint una il·luminació eficient i sostenible mitjançant el sistema led als fanals”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -