La Policia Nacional sanciona a 191 persones a Ontinyent i deté a tres

0
Policia local d'Ontinyent realitzant un control

Des de l’inici de l’Estat d’Alarma agents de la Policia Nacional a Ontinyent han detingut a tres persones i sancionat a 191 en incomplir les mesures establides pel Reial decret 463/20 d’Estat d’Alarma, així com han realitzat 1.002 identificacions. En la Comunitat Valenciana han sigut detingudes un total de 310 persones i s’han alçat 24.799 actes.

Quan un ciutadà circula sense justificar els motius dels seus moviments que recull l’article set, els policies proposen per a sanció per l’incompliment de les mesures acordades per Reial decret 463/20 de l’estat d’alarma.

Recentment a Alzira va ser detingut un home per trencament de condemna i per desobediència greu ja que havia sigut proposat per a sanció per desobediència greu al RD 463/20 de l’estat d’alarma en set ocasions i a València va ser detingut un altre home per robatori amb força i desobediència després d’haver sigut proposat per a sanció en quatre ocasions per incompliment de les restriccions imposades per l’estat d’alarma i va ser ingressat a la presó.

La Policia Nacional durant aquests dies ha intensificat els controls de vigilància selectius d’accessos i eixides tant a València, Alacant i Castelló com en les localitats susceptibles d’albergar a ciutadans amb segones residències amb la finalitat d’evitar els seus desplaçaments.

Ho superarem quedant-nos a casa

La Policia Nacional recorda que aquest virus no distingeix entre dies laborables i festius ni de llocs, per la qual cosa junts el superarem quedant-nos a casa i només eixint en els casos que determina l’article set del Reial decret. Recordem que únicament podem eixir de casa per a desplaçar-nos al nostre lloc de treball l’activitat del qual no haja sigut paralitzada, per a comprar aliments de primera necessitat i sanitaris i per a acudir a un centre sanitari o si hem d’assistir a una persona major, entre altres. Una vegada que isques, cal procurar guardar una distància de seguretat quan es coincidisca amb altres persona.

La declaració de l’estat d’alarma es va estendre a tot el territori nacional i va comprendre les limitacions a la llibertat de circulació de les persones que es van considerar estrictament indispensables per a protegir la salut i la seguretat dels ciutadans, contindre la progressió de la malaltia i reforçar el sistema de salut pública.

Publicitat