19/05/2024 - 22:09
Més

  Indignació a Ontinyent: Gats maltractats amb dispars de bales necessiten ajuda urgent

  Maltracte animal a Ontinyent: La Protectora d'Animals de la Vall d'Albaida informa d'actes de crueltat,on dos gats han sigut disparats, quedant paralítics, i un altre amb greus ferides.

  Altres notícies

  En un trist final d’any, la Protectora d’Animals de la Vall d’Albaida informa d’un cas profundament preocupant a la ciutat d’Ontinyent. Dos gats han estat víctimes d’actes de crueltat, ja que han sigut disparats amb una escopeta o pistola de balins, deixant-los paralítics i amb la seua vida canviada per sempre. A més, un altre gat ha aparegut amb la meitat del cos amb la pell en carn viva.

  Aquests fets han succeït a prop del descampat de les Carmelites i el pont de Santa Maria, i la Protectora ha expressat la seua consternació i indignació en una publicació en xarxes socials. L’organització destaca la necessitat urgent de trobar un lloc segur per a aquests gats que han patit aquest maltractament, així com el repte econòmic associat als elevats costos veterinaris que es derivaran dels tractaments necessaris per a la recuperació d’aquests animals.

  La Protectora fa una crida a la col·laboració ciutadana per a costejar els gastos veterinaris, ja que aquest tipus de casos implica despeses considerables. Per a aquells que vulguen contribuir, han proporcionat els detalls bancaris per a realitzar les donacions. Així mateix, insten a la comunitat a compartir àmpliament la informació per a augmentar les possibilitats de trobar als responsables d’aquest acte brutal contra aquests animals indefensos.

  Amb el lema “Vivim entre psicòpates i és un problema greu”, la Protectora destaca la importància de la comunitat a l’hora de denunciar aquest tipus de violència animal i d’instar les autoritats pertinents a prendre acció. Si algú té informació sobre aquests incidents, es demana que ho comuniquen a les autoritats o a la mateixa Protectora d’Animals de la Vall d’Albaida.

  Lamentablement, aquests fets recorden la necessitat de conscienciar sobre el respecte als animals i la responsabilitat comunitària en la defensa dels drets dels éssers vius.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -