16/06/2024 - 18:05
Més

  Descobreixen 4 llaços parany en L’l’Olleria després de la mort d’un gos

  Altres notícies

  La Guàrdia Civil es troba investigant a l’Olleria al responsable de la mort d’un gos domèstic, trobat atrapat en un llaç parany. El propietari del gos va ser qui va descobrir la escena en la partida Cara-sol Canya.

  El denunciant va informar les autoritats que el seu gos havia estat trobat sense vida, atrapat per un llaç parany d’acer en el coll. La Guàrdia Civil va acudir al lloc i, després d’inspeccionar els voltants, van trobar un total de 4 llaços parany en la mateixa senda.

  El Servei de Protecció de la Naturalesa (SEPRONA) va dur a terme les recerques pertinents per a identificar al presumpte autor del fet. Gràcies a les gestions realitzades en la lluita contra l’ús de mitjans no selectius de caça, es va aconseguir atribuir el delicte contra els animals a un home de 43 anys, de nacionalitat espanyola.

  Les autoritats han lliurat les diligències corresponents en la Fiscalia d’Àrea del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana d’Alzira. El cas ha generat una gran indignació en la comunitat, que exigeix justícia per la cruel mort del gos i espera que es prenguin les mesures necessàries per a evitar futurs actes de maltractament animal.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -