20/06/2024 - 23:57
Més

  Condemnat a cinc anys de presó un zelador de l’Hospital d’Ontinyent per abusar d’una pacient menor quan estava anestesiada

  Altres notícies

  La Secció Quarta de l’Audiència Provincial de València ha condemnat a cinc anys de presó per un delicte d’abús sexual amb accés carnal a un zelador de l’Hospital d’Ontinyent que va sotmetre a tocaments en les seues parts íntimes i a altres actes de tipus sexual a una pacient, menor d’edat, mentre estava anestesiada després d’una operació.

  La Sala li imposa a més el pagament d’una indemnització de 6.200 euros pels danys morals i els perjudicis personals que va patir la víctima a conseqüència dels fets.

  Així mateix, el condemnat no podrà exercir com a sanitari durant el temps que dure la condemna i queda inhabilitat per a qualsevol professió o ofici, retribuït o no, que comporte contacte amb menors d’edat per un temps superior a cinc anys al de la duració de la pena de presó.

  Segons el relat de fets provats de la resolució, que no és ferma i es pot recórrer davant la Sala civil i Penal del TSJCV, els abusos van ocórrer el 17 de maig de 2021 quan la víctima, que tenia 16 anys en el moment dels fets, es trobava en la fase de reanimació després d’haver sigut sotmesa a una intervenció quirúrgica.

  Durant el procés, la infermera que l’atenia va alçar part del llençol del llit per a fer una comprovació i va descobrir que processament, zelador sanitari, havia introduït la mà en la braga quirúrgica de la pacient.

  La infermera va posar els fets en coneixement del centre sanitari. La menor va patir perforació de l’himen, lesió de la qual va tardar quatre dies a curar.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -