Albaida: detingut un home per estafa, falsificació documental i usuarpació d’identitat

0

La Guàrdia Civil de Xátiva ha desenvolupat l’operació “ENGAJA”, procedint a la detenció d’un home per diversos delictes d’estafa.

Per components de l’Àrea d’Investigació de la Guàrdia Civil de Xátiva des d’el mes de juliol passat es ve desenvolupant investigació dins de l’operació denominada ENGAJA, per diversos delictes d’Estafa comesos amb el mateix modus operandi, en el qual a l’autor després d’acordar la compra o contractació de serveis procedia al pagament dels mateixos primer mitjançant transferències bancàries que no arribaven a confirmar-se i posteriorment mitjançant el pagament a través de xecs bancaris, el qual faltava de fons incrementant el dany als perjudicats.

Per a la contractació del lloguer d’una casa en aquesta localitat i un vehicle, la persona detinguda va arribar a falsificar un contracte laboral, nomines i l’alta en els subministraments de llum, fins i tot aportant dades de terceres persones. Tots els fets van sercomesos en la localitat d’Albaida, els quals van cessar en el moment en què després d’haver comprat habitatges i vehicles, l’autor es va deixar xecs a l’interior d’un dels vehicles, el que va permetre ser localitzat.

Fruit de les investigacions desenvolupades en el marc d’aquesta operació denominada ENGAJA, s’ha procedit a la detenció i implicació en aquests fets d’un home de 23 anys, espanyol i provinent de la localitat d’Orihuela (A), a qui li constaven nombrosos antecedents per fets similars com a suposat autor de diversos delictes d’estafa.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de 1r Instància i Instrucció núm. 2 d’Ontinyent.

Publicitat