25/06/2022 - 13:40
IniciDestacatOntinyent organitza un concert solidari a benefici dels damnificats del terratrèmol d’Equador

Ontinyent organitza un concert solidari a benefici dels damnificats del terratrèmol d’Equador

La Sala Gomis d’Ontinyent acollirà aquest dissabte un concert de cors solidari a benefici dels damnificats del terratrèmol d’Equador. Es tracta d’una activitat organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent i el Consell de Cooperació Municipal. Els fons que es recapten s’afegiran a l’ajuda d’emergència municipal de 3.000 euros aprovada per unanimitat del Consell de Cooperació, reunit d’emergència el passat dijous a instàncies de la regidora de Cooperació, Katty Ushiña.

Ushiña compareixia hui junt al regidor coordinador d’Educació, Esports, Joventut, Igualtat i Cooperació, Óscar Borrell; i Amparo Jordà i Mª José Soriano (en representació de les ONGs que formen part del Consell de Cooperació Municipal), per tal de presentar el concert, que tindrà lloc dissabte 30 d’abril a partir de les 20:00 hores a la Sala Gomis (Multiusos), per ampliar esta quantitat. Tots ells feien una crida a les associacions i entitats locals a tenir en compte la catàstrofe a les seues accions solidàries.

El concert comptarà amb la col·laboració desinteressada del cor Mestre Serrano de Sant Antonio de Benagéber i el Cor del Centre de Majors del Cabanyal, que es van posar en contacte amb el consistori ontinyentí en conèixer pels mitjans de comunicació la voluntat de l’Ajuntament de recolzar les víctimes de la catàstrofe ocorreguda el passat 16 d’abril.

Una catàstrofe que, com recordava Ushiña “va assolar l’Equador, provocant fins ara 646 víctimes mortals, 130 desapareguts, 12492 ferits, i prop de 10.000 edificacions destruïdes o afectades, segons dades oficials. Davant açò, hui més que mai el poble equatorià ens necessita, i animen a totes i tots a demostrar una vegada més que Ontinyent és una ciutat solidària”, manifestava.

Des del Consell de Cooperació, la presidenta de Manos Unidas, Amparo Jordà explicava que les entrades ja estan a la venda a la Casa de Cultura de la ciutat, al preu de 3 euros en venda anticipada, que serà de 4 en taquilla, existint també una “fila zero” per a donatius.

Quant al regidor coordinador d’Educació, Esports, Joventut, Igualtat i Cooperació, Óscar Borrell agraïa la unanimitat del Consell de Cooperació Municipal davant esta catàstrofe, així com l’exemple que donen administracions com la Diputació de València, que ha fet en enviar una planta potabilitzadora a Equador.

Redacció TVDO
Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents