20/06/2024 - 23:20
Més

  Ontinyent crearà una ruta per contemplar els murals creats a les jornades d’art urbà

  Altres notícies

  Ontinyent crearà una ruta turística per contemplar els murals creats a les jornades d’art urbà que van tenir lloc el passat cap de setmana a la ciutat. Així ho ha confirmat el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, qui ha destacat “l’alt nivell artístic dels autors, estudiants i llicenciats en Belles Arts, alguns d’ells ontinyentins, que han pogut realitzar els seus treballs de final de carrera a la seua ciutat”, assenyalava.

  La regidoria de Serveis Municipals ha recolzat i supervisat la realització per part d’estos estudiants de les jornades “Cans and Party” (esprai i festa), que tenien lloc entre divendres i diumenge passat, i que incloïen un dinar de paelles i una festa amb música al pàrking de la Sala Multiusos. El resultat, explicava Cuesta, “és que hem posat un punt de color a espais que estaven grisos i deteriorats, obtenint unes obres d’art mural que són efímeres, però que mereixen ser gaudides”.

  Per tal de posar en valor els treballs d’estos joves artistes (alguns dels quals han realitzat ja treballs per a grans empreses de dins i fora d’Espanya) des de la regidoria de Turisme que coordina Joan Sanchis es crearà una ruta turística que, explicava Sanchis, “permeta que aquells que vullguen contemplar estos murals puguen comptar amb un recorregut ordenat en un mapa amb les indicacions pertinents”. La ruta, afegia “es planteja com una iniciativa modesta que, això sí, aportarà més varietat si cap a la cada volta més ampla baralla d’opcions turístiques amb les que comptem a la ciutat”.

  Per a treballar a estos espais, tant públics com privats, es van gestionar primerament els corresponents permisos i autoritzacions a llocs com el Parc de Sant Rafel, el Carrer Santa Teresa, la fàbrica abandonada del Camí Vell de l’Estació, la Plaça de la Morereta, el Recinte Firal, o la Plaça de la Coronació, on des de diumenge es poden contemplar ja estes obres de diversos estils i tècniques. Des de l’organització de les jornades s’ha agraït “les facilitats i la implicació mostrada per l’Ajuntament i especialment pel Regidor Manuel Cuesta”, qui al seu torn ha felicitat als joves artistes locals “per la qualitat i professionalitat dels seus treballs”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -