30/05/2024 - 15:05
Més

  Mercadona comença a col·laborar amb el centre La Beneficència d’Ontinyent

  Altres notícies

  Mercadona, la companyia dels supermercats ha començat a col·laborar amb el menjador social de la Fundació Comunitat Valenciana Hospital Beneficència La nostra Senyora dels Dolores d’Ontinyent, a través de la donació diària de productes de primera necessitat que van destinats a les 40 persones majors que actualment tenen allotjats.

  Tots els matins, tant des de la botiga que la companyia té situada al carrer José Simó Marín, com a la botiga que té situada en l’avinguda del Tèxtil, s’entreguen productes de primera necessitat a aquesta fundació. Els treballadors de la botiga són els encarregats de preparar de dilluns a divendres els aliments necessaris, com ara pa, llegums, carn, lactis, fruita o verdures , i entregar-li’ls personalment als voluntaris d’aquesta entitat social que es desplacen a aquests centres.

  Antonio Alfonso Revert, director gerent de la Fundació, afirma estar «molt agraït amb la col·laboració de Mercadona, perquè permet pal·liar una mica els costos que en aquest moment estem patint i així poder continuar oferint als nostres residents el millor servei que es mereixen».

  D’altra banda, Borja Catalina, director de Relacions Externes de Mercadona a València sud, valora aquest acord com «una forma més de reforçar el compromís social de la companyia a la província de València, en ampliar la xarxa de les associacions i entitats benèfiques amb les quals col·labora. Gràcies a aquestes col·laboracions, en 2022 la companyia va reforçar les seues donacions en la zona i va donar més de 839 tones d’aliments, és a dir, un 33% més que en 2021, quan va donar 630 tones».

  Fundació Comunitat Valenciana Hospital de Beneficència La nostra Senyora dels Dolores

  La Beneficència és una residència per a persones majors i, amb l’objectiu que se senten com a casa, el centre té espais de convivència que es troben separats en dues zones mixtes, tant homes com dones, depenent de les necessitats de les persones residents.
  Per cada zona de convivència hi ha vint persones, sent quaranta el total de persones residents. Aquest centre aposta per les persones, per generar un ambient familiar i acollidor, on els usuaris del centre tenen total llibertat per a entrar i eixir de la residència. Es creu important dedicar temps per a realitzar activitats que potencien la vida comunitària amb la finalitat de beneficiar a la vida diària dels nostres residents, atenent totes les seues necessitats, en les seues diferents dimensions: física, psicològica i social. Per a això disposa de programes d’estimulació cognitiva i intervenció psicològica dirigits a tots els residents del centre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -