Els malalts d’Alzheimer participen al programa “Majors Actius” d’Ontinyent

0
Els colors de la música, taller d'art per al centre d'AFAO a Ontinyent. Foto de Víctor Vidal. 2017

Al voltant de 25 persones afectades per l’Alzheimer a Ontinyent han participat hui al programa “Majors Actius”, que impulsa l’Ajuntament per potenciar un envelliment actiu i saludable entre els majors de 55 anys. Ha estat a l’activitat plàstica titolada “els colors de la música” al Centre de Dia Caixa Ontinyent que gestiona AFAO, on els usuaris i usuàries han gaudit d’una experiència on havien d’activar els sentits de l’oïda i la vista amb música a càrrec de l’escola de música Ad Libitum i una part creativa articulada per l’espai artístic La Cabanya Crea, tots recolzats pel personal del centre.

La regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les Persones, Sayo Gandia, destacava la importància “de no deixar fora a cap col•lectiu en el treball per una ciutat més inclusiva. Volem que Majors Actius arribe a totes les persones majors del municipi, i integrar als usuaris i usuàries d’aquest centre es un pas més en aquest sentit”. Gandia tenia paraules d’agraïment per la directora del Centre de Dia, Teresa Galiana, així com per a tots els professionals que han participat en l’activitat.

Les activitats del programa “Majors Actius” incloïen també el passat divendres un viatge de més de mig centenar de veïns d’Ontinyent a la Diputació de València, on eren rebuts pel President de la corporació valenciana i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui els donava la benvinguda i els explicava els diferents serveis que la Diputació té a la seua disposició.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat