20/05/2024 - 5:55
Més

  “Majors Actius” s’amplia amb més tallers i activitats esportives per a majors de 55 anys

  Altres notícies

  “Majors actius”, el programa d’activitats impulsat per l’Ajuntament d’Ontinyent per als majors de 55 anys, ampliarà al primer semestre de 2020 la varietat de la seua programació, en afegir més tallers i activitats esportives adequades a aquest sector d’edat.

  El regidor de Majors Actius i Promoció de l’Autonomia, José Rafael Sanchis, explicava que “l’activitat física és important a tots els trams d’edat per tenir una vida saludable, i per això entre les novetats que hem volgut introduir apostem per ampliar l’oferta en aquest sentit”. Així, hi haurà un curs de tenis per les vesprades des del primer dijous d’abril i fins a l’últim de juny; es programen passeigs saludables pel llit del riu Clariano; visites amb explicació per a l’aprofitament del mobiliari urbà esportiu dels “parcs saludables” als parcs del Xalet de les Boles i Benarrai; o la participació en la III “Cursa de la Dona”.

  Per altra banda, s’amplia també l’oferta de tallers, amb activitats com risoteràpia, un taller de cuina al restaurant Paixixi; altre taller de cuina plantejat per fer amb els nets al mercat municipal; o un taller de compostatge. Les activitats culturals mantindran una ampla oferta de viatges i activitats culturals, amb una visita guiada als refugis antiaeris; un cinefòrum a Caixa Ontinyent; i viatges culturals a Elx, Benicàssim, València en falles, Oriola, Altea i Guadalest.

  José Rafael Sanchis destacava que part de les activitats impulsades per l’Ajuntament i incloses a esta programació “compten amb el treball i organització d’altres regidories com la d’esports, però també política per a les persones, medi ambient, turisme, igualtat o promoció econòmica, a les quals agraïm la seua tasca. Majors Actius es converteix així també en altra línia de treball transversal al govern de Jorge Rodríguez, optimitzant el treball a diverses àrees perquè puga ser aprofitat per les persones usuàries d’aquest programa”, manifestava.

  El regidor animava a la ciutadania amb més de 55 anys a apuntar-se i participar d’esta programació, avançant que en breu es posarà a disposició de la ciutadania un fullet informatiu que es farà arribar al CIM de Sant Rafel, al CEAM de Sant Josep, al Centre Cívic del Llombo i al Departament de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Ontinyent perquè totes les persones interessades puguen passar a arreplegar-lo.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -