L’associació feminista “Gira-sols Morats” presenta el seu projecte a l’Alcalde d’Ontinyent i la regidora d’Igualtat

L’associació feminista “Gira-sols Morats” ha presentat el seu projecte a l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la regidora d’Igualtat, Natàlia Enguix. Vàries membres del recentment constituït col·lectiu es reunien amb els representants municipals per tal de presentar els seus objectius i proposta d’activitats, que contempla l’organització de tallers, xerrades i fòrums de debat per sensibilitzar al voltant de qüestions que afecten a les dones. 

“Gira-sols Morats” es presenta com “una associació no mixta de dones feministes que vol contribuir a la lluita contra la violència de gènere, a l’empoderament de les dones, al ple exercici dels seus drets i a l’èxit de l’equitat de gènere, com a condicions imprescindibles per a arribar a la justícia social, al desenvolupament humà sostenible i a la pau, a més d’abolir tota classe de maltractament a les dones”. 

Tant l’alcalde com la regidora donaven la benvinguda al col·lectiu i mostraven la predisposició de l’Ajuntament a col·laborar amb iniciatives que perseguisquen treballar en favor de la igualtat real entre dones i homes, un objectiu que té molt present el Govern d’Ontinyent i que ha fet transversal a totes les àrees de gestió municipal. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Comerç In presenta la setmana exprés de rebaixes en prop de 30 establiments

L’associació de comerciants Comerç In d’Ontinyent ha previst una setmana exprés amb rebaixes de fins …