La programació de Joventut d’Ontinyent inclou 8 activitats lúdiques fins al mes de juny

0

La regidoria de Joventut ha programat 8 activitats lúdiques i formatives per al jovent d’Ontinyent al marc de la seua programació prevista per als mesos de maig i juny. El regidor de l’àrea, Jordi Vallés, destacava “el caràcter pràctic d’una oferta variada i plantejada tenint en compte les demandes i preferències que ens fa la pròpia gent jove, i que en tots els casos fomenten l’activitat i l’aprofitament del temps d’oci d’aquest sector de la població”, assenyalava.

En concret, la programació comença aquest dissabte 22 de maig al poliesportiu amb dues sessions de rocòdrom, a les 10 i les 12 hores. Divendres 28 de maig, a les 18:00 hores i a l’Espai Jove, tindrà lloc l’Escape Room “la Fòrmula Secreta”; Dissabte 29 de maig i dissabte 5 de juny, a l’Espai Jove, es farà un curs d’iniciació al Grafitti; i dijous 3 de juny, a l’aula 101 de la UNED, tindrà lloc la xerrada “parlem del suïcidi, prevenim el suïcidi”. La setmana següent, dissabte 12 de juny, hi haurà un taller de fotografia a l’Espai Jove; divendres 18 de juny un Fòrum Jove a l’Aula 101 de la UNED; dissabte 19 de juny un taller de premsa a l’Espai Jove; i finalment una activitat de trekking aquàtic dissabte 26 de juny partint del pàrking del Pou Clar.

Totes les activitats, que compliran amb la normativa anti Covid establerta per la Conselleria de Sanitat, són d’entrada gratuïta i estan dirigides especialment als joves d’entre 12 i 30 anys. Per poder participar de les mateixes cal inscriure’s prèviament enviant un correu a joventut@ontinyent.es, acudint de forma presencial a l’oficina jove (aula 206, edifici UNED d’Ontinyent) o telefonant al 600 838 350. En algunes activitats les places són limitades i l’admissió serà per ordre d’inscripció.