La Fundació “la Caixa” dona 5.000 euros per al servei municipal de menjar a casa

0

La Fundació Bancària “La Caixa” ha donat 5.000 euros a l’Ajuntament d’Ontinyent per a col·laborar al finançament del servei municipal de menjar a casa per a menors. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que signava la recepció d’esta donació junt a Marta Ciges en representació de l’Obra Social “La Caixa”, agraïa la implicació social d’una entitat que ja va donar en octubre de 2019 altres 25.000 euros per ajudar a les persones afectades per la DANA.

Cal recordar que al marc de les accions impulsades per l’Ajuntament per atendre l’emergència social ocasionada per la pandèmia de la COVID-19, el departament de Serveis Socials estenia i ampliava el servei de menjar a casa per a menors, augmentant fins als 232 els expedients de menors atesos. Esta situació va motivar que en la modificació de crèdit aprovada el passat mes de juny s’incloguera una dotació de 111.600 euros per reforçar aquest servei.

A l’acte també assistien les regidores Paula Soler (Política per a les Persones) i Katty Ushiña (Infancia i Menors), així com els responsables de l’Oficina Store de CaixaBank Ontinyent, Raúl Gisbert i Alejandro Oviedo, i tècnics municipals.