29/09/2022 - 13:37
IniciCulturaL’Ajuntament d’Ontinyent reclama novament a la Conselleria que construisca el nou aulari...

L’Ajuntament d’Ontinyent reclama novament a la Conselleria que construisca el nou aulari d’infantil al Bonavista

L’Ajuntament d’Ontinyent ha reiterat hui mateix a la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana la petició d’una reunió amb el seu màxim responsable, el Conseller José Císcar, per tal d’exigir-li la construcció d’un nou aulari d’educació infantil per al Col.legi Públic Bonavista adaptat a la LOGSE, ja que el centre manca d’un pavelló que reunisca a tots els alumnes d’infantil a un mateix espai.

El regidor d’Educació de l’Ajuntament, Pepe Pla, ha recordat que “des del primer minut que vam arribar, l’actual Govern Municipal ens vam posar mans a l’obra per accelerar la creació d’aquest nou aulari, la construcció del qual compet a la Conselleria”. D’aquesta manera, els responsables municipals ja es van posar en contacte amb la direcció del centre per tal de reunir-se en ells, i tant l’alcalde, Jorge Rodríguez, com el regidor d’Educació, van exposar en setembre al Consell Escolar la situació dels terrenys per a l’aulari i els “incomprensibles” problemes que havia plantejat la Conselleria, que després de tardar més d’un any en contestar al voltant de la cessió de terrenys que li oferia l’Ajuntament per construir l’aulari, contestava per dir que s’havien oferit 14.000 metres i ells sols volien 12.000.

L’alcalde i el regidor es van reunir posteriorment amb responsables de l’empresa CIEGSA, encarregada de la construcció dels centres educatius públics, “i gràcies a les gestions que vam fer, en octubre el Conseller d’Educació va dictar una resolució a la qual s’ha acceptat la posada a disposició del solar efectuada per l’Ajuntament, i la seua afectació al Servei Públic Educatiu tant del solar com de l’edificació corresponent”, segons destaca Pepe Pla. Acte seguit es va demanar una reunió amb el Conseller José Císcar “i a hores d’ara no en tenim resposta”, recorda Pla.

Arribats a aquest punt, i davant la lògica inquietud de la comunitat educativa del Bonavista, que s’ha manifestat hui davant l’Ajuntament per reclamar a la Conselleria la construcció del nou aulari, “hem insistit hui mateix en reclamar esta reunió que tenim pendent amb el Conseller per tractar aquest i altres assumptes pendents com la construcció del nou Conservatori o les obres de l’Institut de l’Estació”, comenta l’alcalde, Jorge Rodríguez.

El primer edil reclama a l’administració pública valenciana una aposta clara per l’educació pública a Ontinyent, avançant que el consistori “va a esgotar totes les vies davant la Generalitat per defensar els interessos del món educatiu a la nostra ciutat. Ja està bé de retards i incompliments, Ontinyent compleix amb  els  pagaments d els seus impostos i es mereix un tracte digne” destaca l’alcalde. En paraules de Jorge Rodríguez “el que a aquest Govern tenim molt clar és que mai abandonarem al Col.legi Bonavista i la seua comunitat educativa a la seua sort, com han fet altres. Ho estem demostrant amb les gestions que hem dut a terme des del primer moment, i anem a seguir demostrant-ho prenent les mesures que s’hagen de prendre”, conclou.

Redacció TVDO
Redacció TVDO//www.tvdigitalontinyent.com
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
Articles relacionats
Continue to the category
- Advertisment -

Popular

Comentaris recents