23/07/2024 - 11:10
Més

  L’Agrupació Musical Ontinyent renova la seua junta directiva

  Altres notícies

  L´Agrupació Musical Ontinyent inicia una nova etapa en quant l´ òrgan de govern de la societat Musical.

  El passat 5 de febrer es va celebrar a la seu de L´Agrupació Musical Ontinyent, l´assemblea ordinària en la qual es van fer oficials els nous membres que passen a formar part de la junta directiva. Destacar que la junta directiva està formada per 9 membres, 7 músics i 2 socis.

  La nova junta directiva està encapçalada per Julian Cortés Silla que renova el seu càrrec de president de la Societat Agrupació Musical Ontinyent.

  La nova junta directiva es elegida per a un període de tres anys tal i com indiquen els estatuts de l´Agrupació Musical Ontinyent i tindrà com a vocals músics a Ruben Llavero, Agustí Bartolome i Ramon Ferri, vocals socis a Mª Carmen Cambra i Esther Martinez com a tresorera Marta Sempere, com a secretari a Sergio Pomar i Vicepresident a Enric Bas.

  L´Agrupació Musical naix a finals de l´any 1996 i des d’aquell moment ha comptat amb un total de 6 presidents, comptant amb l´actual.

  La Societat compta amb diferents formacions musicals a dia d’avui i amb nous projectes, coincidint amb la consolidació de Juan Jover com a director. El fet de la gran projecció d´aquesta societat musical es evident ja que a més de la banda de música, també comptem amb una banda jove, una escola de música que creix any rere any amb grups de xiquets des dels 0 anys, una Big Band de jazz (Intokables Big Band) que a més aquest any compleix 10 anys, un cor d´adults, combos de música moderna…

  Cal destacar per a la programació de l´any 2017 els diferents concerts que oferirà l´Agrupació Musical Ontinyent així com els de les diferents seccions i grups. El primer concert en el que participarem serà el Concert del Mig Any emmarcat dins del Cicle de Concerts del Mig Any d´Ontinyent que organitza la Societat de Festers al Teatre Echegaray el proper 19 de febrer.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -