23/07/2024 - 9:54
Més

  La Filharmònica de la UV se suma a l’Any Gomis al seu concert de primavera en l’Echegaray

  Altres notícies

  L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València se suma a la celebració de “l’any Gomis” d’Ontinyent. Ho farà al Teatre Echegaray, al transcurs del Concert de Primavera que tindrà lloc aquest diumenge 6 de març a partir de les 12:00 hores, una activitat organitzada per la Fundació Campus Ontinyent, el Vicerrectorat de Projecció Territorial de la UV i l’Ajuntament d’Ontinyent.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava que “és una oportunitat única de gaudir de la músic composada per l’ontinyentí més universal de la mà d’alguns dels millors joves músics valencians”, animant a la ciutadania a adquirir les entrades que queden a la venda al preu de 5 euros a la Casa de Cultura al Carrer Maians, 26, i també a www.caixaontinyent.es

  Al concert, l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València començarà el programa amb l’obertura de “Le diable à Seville” (José Melchor Gomis), amb el sol de Antonio Ramón Ruano Nácher (fagot), per a seguir amb “Adante e rondo ongarese, opus 35” de Carl Maria von Weber i la “Simfonia núm. 5 en mi menor, opus 642 de Piotr Ilich Txaikovski.

  L’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València fou creada l’any 1995 i té una plantilla formada majoritàriament universitaris amb una edat mitjana de 20 anys. Durant els seus 15 anys d’història ha comptat amb la participació de més de 500 joves músics, molts dels quals en l’actualitat ocupen places en orquestres professionals espanyoles i europees.
  Pel que fa al seu director, Hilari Garcia, ha dirigit diverses orquestres nacionals i internacionals com l’Orquesta Sinfónica de Albacete, l’Orquesta de Córdoba, l’Orquesta Filarmònica de la Universidad Nacional de México, la Symphony Orchestra RWCMD de Cardiff (Regne Unit), l’Orchestre Symphonique HEM Genève (Suïssa) o la Palestine Youth Orchestra.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -