medieval2020

Els joves del projecte Reinicia’t participen en un taller d’elaboració de “grafitti”

Els joves participants al projecte “Reinicia’t” del Centre d’Inserció socio-laboral El Rogle han participat en un taller d’elaboració de “grafittis” dins del qual han elaborat un disseny mural a l’exterior del propi centre.

La regidora de Política per a les Persones d’Ontinyent, Sayo Gandia, ha explicat que “Reinicia’t” és un projecte impulsat per l’Ajuntament amb el que col·labora la Unitat de Prevenció en Conductes Addictives de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida té com a objectiu generar un espai d’acompanyament i recolzament a adolescents que presenten dificultats d’adaptació a l’entorn acadèmic i/o social. S’ofereixen tallers, eixides i sessions grups setmanals on es treballen habilitats socials i es presenten alternatives d’oci. “Tractem d’oferir als joves una idea nova fora del seu interès per fer coses diferents que els allunyen del consum i d’altres conductes problemàtiques”, explicava la regidora. 

Un dels àmbits més importants del projecte és el coneixement i la implicació en alternatives d’oci i temps lliure i la pràctica d’iniciatives motivadores que creen ixe espai des del que reprendre i “reiniciar” un itinerari formatiu i laboral. Els propis joves han explicat que al disseny del grafitti es contemplen els elements més destacats de les activitats que han dut i estan duent a terme. Des de l’àrea de Serveis Socials s’ha explicat que realitzar este tipus de taller, que ha comptat amb la col·laboració de Sergio Sempere, “és una excel·lent ferramenta educativa perquè permet generar cohesió social així com respecte i unió. A més, s’han emprat colors vius que sempre transmeten emocions positives”, assenyalaven. 

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El nou programa ARRU invertirà a Ontinyent 2 milions d’euros

El regidor de Territori, Joan Sanchis, i membres de l’equip tècnic municipal que treballa en …