08/12/2022 - 18:29
Més
  IniciSocietatEl Pla Comarcal de Joventut rellançarà les polítiques específiques per al col·lectiu

  El Pla Comarcal de Joventut rellançarà les polítiques específiques per al col·lectiu

  Tècnics juvenils de diferents municipis de la comarca i la de la Mancomunitat, que farà de nexe, es van reunir dimecres amb el responsable del Pla de treball a la Vall d’Albaida de la Xarxa Jove de l’IVAJ per tal de treballar de manera conjunta el Pla Comarcal de Joventut amb el qual es volen rellançar les polítiques específiques de cara al col·lectiu. Com reconeix el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, «El dels joves és un dels col·lectius més perjudicats per les anteriors polítiques públiques i hem de tornar a ser-los útils».

  La Xarxa Jove de l’IVAJ ha realitzat una anàlisi de la realitat juvenil reunint-se amb tècnics, regidors o alcaldes dels 34 municipis de la comarca. Amb les dades en la mà i detectades les necessitats, es va acordar l’elaboració d’una base de dades amb la calendarització de les activitats que es realitzen en joventut; l’actualització digital de la Guia Jove, editada per la Mancomunitat en l’any 2006; i s’estudia la programació d’una trobada de formació per a profesionals de la comarca, així com la celebració d’alguna activitat conjunta per a joves de tota la Vall d’Albaida. A més, es vol fomentar i conscienciar sobre la participació juvenil mitjançant la col·laboració amb els instituts de secundària.

  La pròxima reunió se celebrà el 20 de febrer al CIJ de Benigànim, però els tècnics ja han habilitat un parell vies de comunicació i coordinació permanent. A més, en breu es convocarà una reunió amb els regidors de joventut per a informar de les accions a desenvolupar. L’Objectiu de la Xarxa Jove és treballar amb els i les joves de cada comarca de manera conjunta amb el suport i en contacte amb l’IVAJ mitjançant els seus ajuntaments i/o Consells de la Joventut.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit