24/04/2024 - 5:48
Més

  El CLJO organitza la seua IV Fira d’Associacions amb 33 entitats participants

  Altres notícies

  El Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, amb el suport de la Regidoria de Joventut, ha organitzat per al proper 8 de novembre la que serà la IV Fira d’Associacions de La Vall d’Albaida. Es tracta d’una iniciativa que tindrà lloc a la Plaça de Sant Domingo, i al marc de la qual es repartirà de manera gratuita una “Guia d’Associacions” i es presentarà un CD amb la música de 12 grups locals.

  El President del CLJO, Natxo Mollà, i la técnica del CLJO, María Valls, donaven detalls en roda de premsa d’una programació de la que el Regidor de Joventut, Pepe Pla, assenyalava que “va a convertir la Plaça de Sant Domingo en un punt d’encontre per a tota la comarca. Hem de felicitar al CLJO per la seua tasca organitzativa, i també per l’edició d’un CD que té molt de mèrit i es positiu per als nostrs grups locals. El Govern d’Ontinyent està i estarà sempre al costat d’estes activitats”, destacava.

  María Valls i Natxo Mollà explicaven que la primera activitat serà a les 11:00 hores d’eixe dia, amb la xerrada “com crear una associació en 5 passos”, en la seu del CLJO, i amb la col•laboració d’AF Advocats. “En ella explicarem, de forma molt senzilla, què cal fer per a crear una associació. Però a més, per a aquelles entitats ja constituïdes, hi haurà un apartat on se’ls informarà sobre tràmits burocràtics, legals, d’hisenda… que han de tenir en compte (com facturar, contractacions…), exposava María Valls.

  Ja de vesprada de 17 a 21:00 hores tindrà lloc la Fira d’associacions amb tallers i stands informatius que realitzaran les entitats que hi participen: ADAON, Assemblea Joves Meruts, Associación de Emprendedores Rurales, Associació de Persones amb Diversitat Funcional, Associació Protectora d’Animals “La Guarda”, Associació Protectora d’Animals “La Vall d’Albaida”, Associació de veïns el Llombo, Cassola sense corda, Club d’Espeleologia l’Avern, CNT Vall d’Albaida, COAG CV, Col•lectiu Cultural El Ganxo, Consell Local de la Joventut d’Ontinyent, De l’horta a casa. Associació de consum ecològic, Ecoxarxa Sèquia Mare, Foro Agrario de Mujeres, Front Estudiantil Unificat d’Ontinyent, Grup Scout Mafeking d’Ontinyent, Hort Vall Blanca, Joves Socialistes del País Valencià i Vall d’Albaida, Juniors Sant Josep, Lligam. Associació de Criança, Més que dones, Muntis Oci Personalitzat, Ontinyent en Bici i Plataforma del Fem de la Vall d’Albaida.

  Així mateix, es repartirà de manera gratuïta una “Guia d’Associacions” on de forma breu, s’explica de cadascuna, qui són, què fan i com contactar amb elles; i es presentarà i repartirà el CD “El so d’Ontinyent” que mostra el treball de 12 grups musicals de la ciutat. Per fer possible aquest recopilatori, han col•laborat, cedint una de les seues cançons, els següents grups: Ablèpsia, Atzukak, Auxili, Descarriados, El Corredor Polonès, Gent del Desert, Kaoba, La Marabunta, La Trocamba Matanusca, Pink Paraband, Tashkenti i Zerokoma.

  Per celebrar la Fira i l’edició del CD, dissabte de vesprada es comptarà amb l’actuació d’alguns dels grups participants i d’altres que voluntàriament col•laboren: Kolágeno, Gátaca, Karma, Kaoba, Atzukak, La Marabunta, Zerokoma i Gent del Desert.

  Tant des de la regidoria de Joventut com des del CLJO s’ha convidat a tots els i les joves de la comarca a participar en una fira de la que hi ha més informació al web www.joventutontinyent.com

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -