21/06/2024 - 0:59
Més

  Dos detinguts per participar en 40 robatoris en Ontinyent

  Altres notícies

  La Guàrdia Civil ha desarticulat un grup organitzat al que se li atribueix la participació en 40 robatoris a la ciutat d’Ontinyent, on dins d’aquesta operació han detingut a dues persones i s’ha imputat a una tercera. Segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat, l’operació es va iniciar en el mes de febrer, quan es van denunciar diversos robatoris amb força ocorreguts en habitatges situats en la localitat d’Ontinyent.

  Suposadament, els detinguts, homes de 31 i 44 anys, actuaven en el moment en el qual les cases es trobaven buides i accedien al mateix forçant alguna finestra per furtar de l’interior joies i diners. Els detinguts es desplaçaven des d’Alacant per cometre els robatoris, motiu pel qual les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció número 1 d’Elda (Alacant).

  Des del municipi es van congratular que aquesta operació haja permès detindre als presumptes autors d’aquestos actes delictius ocorreguts a la capital de la Vall d’Albaida al llarg dels últims mesos.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -