21/04/2024 - 16:02
Més

  Dilluns s’obri el nou Centre Cívic del barri de Sant Josep al parc Mestre Ferrero

  Altres notícies

  L’Ajuntament d’Ontinyent obrirà el proper dilluns les portes del nou Centre Cívic del barri de Sant Josep, ubicat al Parc del Mestre Ferrero. El nou espai de socialització, amb més de 140m2, començarà oferint activitats de gimnàstica suau, pilates i ioga, i tindrà un horari de 10 a 13 i de 16 a 20 hores de dilluns a divendres.

  La regidora de Política per a les Persones, Paula Soler, explicava que amb l’obertura d’aquest nou espai “podem tornar al barri les activitats que venien fent-se abans de la pandèmia al Xalet de les Boles i que vam haver de traslladar al centre cívic del Llombo. Un espai que a més d’acollir estes activitats, serà sobretot un lloc de convivència on poder llegir, xarrar i relacionar-se”. Soler també avançava que al mes de desembre s’obrirà la matriculació per a les activitats per a 2022, tant en aquest com als centres municipals dels altres barris.

  La regidora de Personal i Govern Obert, Natàlia Enguix, confirmava que el centre estarà gestionat per personal municipal, i destacava l’interès de la creació d’espais com aquestos “per continuar avançant en el camí per fer els nostre barris cada volta més sans i inclusius, dotant-los de serveis d’alta qualitat”.

  Cal recordar que el passat mes d’agost, l’espai on s’ubica el nou centre va ser objecte d’una visita municipal a la qual també van participar representants de l’Associació Veïnal del barri, que també pasarà a utilitzar aquest espai com a seu de l’entitat. Un local que des del col·lectiu veïnal es qualificava com a “magnífic” i es destacava la seua cèntrica ubicació en un lloc emblemàtic i cèntric del barri, com és el Parc del Mestre Ferrero. Paula Soler, junt a la regidora de Ciutadania, Virtudes González, i el regidor de Majors Actius, José Ragael Sanchis, es reunien aquest dimecres amb representants de l’Associació, per tal d’avançar-los els detalls sobre l’obertura del centre.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -