El centre de Dia i el Centre Ocupacional celebren el seu particular nadal

0

El Centre de Dia per a persones amb discapacitats psíquiques i el Centre Ocupacional “José Antonio Bodoque” d’Ontinyent han celebrat aquests dies el seu particular Nadal. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i diversos regidors i regidores visitaven aquests dos centres per a participar en les celebracions i felicitar les festes nadalenques.

Dimecres, el Centre de Dia rebia la visita del Pare Noel, qui portava regals i obsequis als usuaris del centre, familiars, amics i voluntaris. A més, també es va comptar amb la presència de l’alumnat de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport que van cantar nadales amb les persones usuàries del centre. Hui, divendres, era torn per al Centre Ocupacional el qual organitzava un acte per a celebrar el Nadal i, a més, els 30 anys que ha complit l’entitat. Les persones usuàries del centre, a més de rebre una caixa regal, omplien i il·luminaven amb desigs i ciris el seu arbre de Nadal.

Jorge Rodríguez agraïa “la dedicació i l’esforç de totes les persones d’estos dos centres que treballen dia a dia de forma imprescindible, donant de si molt més que el que posa en el contracte, per a millorar la qualitat de vida dels usuaris i usuàries i aconseguir la seua integració, un camí en el qual sempre tindreu a l’Ajuntament al seu costat” declarava el primer edil.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat