08/12/2022 - 17:19
Més
  IniciVall d'AlbaidaQuatretondaQuatretonda i Conselleria de Sanitat signen el conveni per iniciar les obres...

  Quatretonda i Conselleria de Sanitat signen el conveni per iniciar les obres d’ampliació del Centre de Salut de Quatretonda

  Este matí s’ha signat l’inici de les obres d’ampliació del Centre de Salut de Quatretonda per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública i l’ajuntament de la població.
  A l’acte administratiu de signatura ha estat present el Director general d’Alta Tecnologia, Inversions i Infraestructura Jaime Peris, la gerent del Departament Xàtiva-Ontinyent, Margarita Llaudes i el director mèdic d’Atenció Primària Ricardo García juant a l’alcaldessa de quatretonda Aina Benavent. La signatura ha comptat també amb la direcció d’obra i tècnics de la conselleria que van a responsabilitzar-se de l’execució d’aquesta obra així com representants de la constructora adjudicatària.

  Per al director d’atenció primària del Departament Xàtiva-Ontinyent “aquesta signatura suposa l’inici d’una obra que va a permetre disposar de millors i més amplis espais assistencials en Quatretonda, més espai per a consultes de família i pediatria, àrea d’admissió i més espai en general per a una atenció primària en un lloc més confortable”
  Aquestes obres d’ampliació del centre sanitari de Quatretonda tenen una consignació pressupostaria de 800.000 euros per a l’exercici d’enguany.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital

  El més llegit