11/12/2023 - 17:39
Més

  Ontinyent cita a 282 dones a realitzar-se per primera vegada una mamografia

  Altres notícies

  Un total de 282 dones d’Ontinyent i els voltants nascudes en 1971 estan sent cridades per a realitzar-se una mamografia dins programa de prevenció de càncer de mama de la Conselleria de Sanitat. El departament de Salut Pública Xàtiva-Ontinyent, amb la col·laboració de la regidoria de Sanitat, ha enviat les corresponents notificacions per a què a partir d’aquest dilluns dia 8, aquest grup de dones se sotmetran, a l’Hospital d’Ontinyent, a un examen per a la detecció precoç d’esta malaltia, per haver entrat dins del grup de risc en superar els 45 anys.

  La mamografía es realitza com a mesura preventiva per a detectar un possible nòdul i tractar la malaltia en el seu estat més inicial, reduint d’aquesta manera les seqüeles. Cal recordar que a pesar que les exploracions mamàries són molt importants, aquestes no permeten detectar en molts casos els tumors més menuts, pel qual la mamografia és el mètode més efectiu per detectar precoçment del càncer de mama.

  La regidora de Sanitat, Matilde Francés, recordava que “el càncer de mama és el tumor més freqüent en les dones, però també és cada vegada un dels quals més taxa de supervivència té. La detecció precoç permet aplicar tractaments menys agressius i més personalitzats” declarava Francés.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El festival de circ i teatre al carrer d’Ontinyent arribarà amb dotze espectacles a tots els barris

  La regidora Àngels Muñoz presenta una edició que començarà el proper divendres 15 de desembre a la Plaça de la Concepció coincidint amb l’obertura del Mercat de Nadal
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -