30/05/2024 - 15:19
Més

  Nous espais d’observació i atenció pediàtrica i més equipaments en reanimació a les Urgències d’Ontinyent

  Altres notícies

  Dos nous espais d’observació i atenció pediàtrica o més equipaments per a l’àrea de reanimació són algunes de les millores del nou servei d’Urgències de l’Hospital d’Ontinyent, posat en marxa aquest mes de juliol després d’una reforma integral de la planta. La gerent del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent, Marga Llaudes, acompanyava hui l’alcalde Jorge Rodríguez, la regidora de Sanitat, Matilde Francés i diversos edils de la corporació en una visita a les reformes executades per la Conselleria de Sanitat, que han suposat una inversió de 450.000 euros.

  Unes obres de les quals Jorge Rodríguez destacava com a “molt necessàries, perquè fins que el nou Hospital entre en funcionament encara passaran uns anys i una localitat com la nostra ha de poder atendre amb una mínima qualitat un servei tan important com les urgències”. Cal recordar que la Conselleria de Sanitat fixava la inversió prevista en el nou centre sanitari (ubicat en la zona DAVA Casa Balones) en 26.115.545 euros, quantitat repartida en 5 anualitats fins a l’any 2020 per a les obres a executar.

  Al recorregut, Marga Llaudes destacava que s’ha actuat tant a la sala d’espera amb canvis de mobiliari, aparells i altres elements com a l’espai d’atenció als pacients, on s’han creat nous espais d’observació per a adults i de pediatria, que serà decorada amb col·laboració de Caixa Ontinyent, una col·laboració que agraïa al president de l’entitat financera, Antonio Carbonell.

  Llaudes detallava que a l’estància d’observació es compta amb 4 llits i 2 sillons, i en pediatria amb 2 llits més que no es tenien. En aquest sentit puntualitzava que “a Ontinyent no hi ha ingrés de pediatria, però sí pot donar-se que els xiquets i xiquetes hagen de passar unes hores, i ara podran fer-ho en condicions”. La Gerent del Departament de Salut també incidia en la importància dels nous equipaments per a l’àrea de reanimació, on ara es podrà atendre a la par a dos malalts crítics, concloent que “hem tingut importants millores tant en infrastructures com aparells, els companys i companyes de l’equip d’atenció mèdica estan molt satisfets i en conjunt hem aconseguit dignificar l’atenció a la ciutadania d’Ontinyent i La Vall d’Albaida”, manifestava.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -