22/02/2024 - 1:02
Més

  L’Hospital General d’Ontinyent aconsegueix el premi Top 20 en gestió global

  Ontinyent acumula ja dotze guardons per la seua excel·lència en la gestió global hospitalària

  Altres notícies

  L’Hospital General d’Ontinyent ha aconseguit el premi Top20 a la gestió hospitalària global en la categoria d’hospitals xicotets que entrega la institució IQVIA des de fa més de 20 anys.

  Esta iniciativa incentiva als hospitals i es considera un programa de referència en l’entorn sanitari espanyol. Al llarg dels anys, ha comptat amb la participació de més de 250 hospitals públics i privats, que han obtingut per solo participar, un empenyiment útil per a la millora de resultats i la seua qualitat assistencial.

  Estos premis avaluen la gestió hospitalària global i 6 àrees clíniques en 30 processos que contenen més de 120 indicadors en àrees clíniques concretes com a Nerviós, Respiratori, Cor, Digestiu, Musculoesquelètic, Renyó i vies urinàries, Dona i Atenció al Pacient Crític.

  L’Hospital d’Ontinyent acumula amb este dotze guardons per la seua gestió global, recollida en els paràmetres de qualitat assistencial que es requereix per al guardó. Així com per la seua capacitat per a recopilar dades i informació necessària que faciliten el seu treball a l’entitat avaluadora.

  Des de l’Hospital d’Ontinyent, el seu equip directiu ha mostrat la seua satisfacció davant este premi que un any més, li porta a considerar-se un dels hospitals espanyols de xicoteta grandària amb millor gestió global.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -