El departament de salut Xàtiva-Ontinyent inicia hui la vacunació amb la 3a dosi contra la COVID19 a totes les persones residents en els 24 centre sociosanitaris de l’àrea sanitària.

En total es preveuen 1245 persones les que reben esta dosi de reforç que s’espera tindre completada a finals de la setmana que ve. Encara que algun centre per motius organitzatius del seu personal ja va començar ahir a subministrar estes dosis, és hui quan s’espera inocular 700 d’estes dosis amb el que més del 56% del total.

Per la seua banda el servici de Medicina Preventiva del departament va començar ahir a vacunar amb la tercera dosi als pacients inclosos en el grup 7 , de risc per estar sotmesos a tractaments immunodepressors. Es tracta d’una xifra que supera les 1200 persones i que s’estan citant ja en l’Hospital de Xàtiva. Des de Medicina Preventiva es preveu finalitzar esta vacunació en aproximadament dos setmanes.

Quant a la vacunació massiva, els deu centres de vacunació distribuïts per tot el territori del departament de salut han posat un total de 4.156 dosi en cinc jornades entre les que s’inclouen persones amb cita prèvia i persones que han acudit sense cita.