29/11/2023 - 3:09
Més

  Albaida, Ontinyent, Benigànim i l’Olleria disposaràn d’un centre específic de vacunació

  Altres notícies

  Divendres passat va tindre lloc una reunió entre la gerència del Departament de Salut Xàtiva-Ontinyent i els alcaldes de les poblacions que acolliran un centre de vacunació. En esta es va informar que les consideracions que han de complir els espais de vacunació. Així se’ls va instar a omplir un document en què es puga avaluar els espais disponibles respecte a accessibilitat i proximitat amb el nucli urbà, transport públic, facilitat per al flux de tràfic, adaptabilitat a condicions climàtiques, accessibilitat per a persones amb diversitat funcional, connexió a internet, sales de recepció i administració de triatge, sales d’espera abans i després de la vacunació, sala d’atenció per a emergències i especio per a àrea bruta i arreplega de residus.

  A més haurà d’una gestió de la logística de tot el procés de vacunació des que es rep la persona fins a la seua eixida i s’haurà de comptar amb responsables de gestió i organització dels equips realitzant la seua convenient monitorització i avaluació dels espais de vacunació.
  Sobre esta reunió, i sobre la pròxima vacunació massiva a la població parla la gerent del departament Margarita Llaudes en una entrevista que li servim en brut per a completar esta informació.

  Des del departament de Salut Xàtiva Ontinyent, han assenyalat que en les pròximes setmanes començara la vacunació del docents, i previsiblement el pròxim mes d’Abril s’iniciarà la resta de la població, a la qual se li facilitarà cita prèvia per indicar-li el punt i l’horari de la vacunació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent necessita una Oficina municipal de suport a associacions

  Gabriel Portero Valls Regidor de Compromís a l’Ajuntament d’Ontinyent Si per alguna cosa es caracteritza Ontinyent és pel seu dinamisme. Som...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -