300 nous positius per la covid-19 situa pràcticament la Vall d’Albaida en risc extrem de contagi. Segons les dades publicades avui per la Conselleria de Sanitat, s’ha enregistrat el pic més alt des del passat mes de setembre, avui mostra un augment de 300 nous positius, i una Incidència Acumulada mitjana de 976 casos per cada 100.000 habitants, on prop del 90% de la població esta vacunada amb la pauta completa.

Pel que fa al nombre de nous casos, Ontinyent registra 183 nous positius, i 514 proves PCR positives als últims 14 dies. L’Olleria i Alabaida, tenen 29 nous positius. Fontanars dels Alforins 14. Bocairent 10, 8 a Benigànim, 6 Atzeneta d’Albaida, 5 Agullent, 3 a Aielo de Malferit, Alfarrasí, Castellò de Rugat, La Pobla del Duc i Quatretonda. També es registra 1 nou positiu a Bèlgida, Benicolet, el Palomar, Guadassèquies, Llutxent i Montaverner.

Davant aquest increment, és probable que demà augmenten les restriccions segons la reunió interdepartamental prevista pel govern espanyol, a més d’augmentar el requisit d’utilitzar el passaport covid en tota l’hostaleria segons va anunciar ahir Ximo Puig.