13/07/2024 - 12:28
Més

  Torró qualifica de “burla” que el PP reclame millores en el tren Xàtiva-Alcoi

  Altres notícies

  La Secretària General del PSPV-PSOE d’Ontinyent, Rebeca Torró, ha qualificat de “autèntica burla” la negativa del Govern Central del PP a Madrid a destinar fons en els pressupostos generals de l’Estat per a millorar el tren Xàtiva-Ontinyent-Alcoi.

  Cal recordar que la diputada nacional del PP Lola Alba va anunciar el passat mes de desembre que dins del Pla de Rodalies del Ministeri de Foment s’anaven a destinar 22 milions d’euros a la referida línia fèrria, dels quals 12 s’invertirien en la renovació de vies i els 10 restants en seguretat del servei. De la mateixa manera, s’ha deixat sense efecte la partida simbòlica de 100.000 euros que sí apareixien en els comptes de l’exercici anterior, ni tampoc apareix previsió d’inversions directes per als anys 2019, 2020 ni 2021.

  Torró ha lamentat “la poca vergonya dels populars, que després de realitzar aquest anunci a so de bombo i platerets i després anar pels ajuntaments reclamant inversions a la Generalitat, com va fer Isabel Bonig al gener a Ontinyent, després no destinen ni un cèntim d’euro per a aquestes actuacions en els Pressupostos Generals de l’Estat”. Cal assenyalar que l’executiu de Mariano Rajoy no inclou en els seus pressupostos cap actuació nova ni específica en matèria de patrimoni, infraestructures hídriques o de qualsevol altre àmbit a La Vall d’Albaida.
  Per a Torró “el cinisme del PP no té límits, la seua gestió en les administracions és sinònim de menyspreu i marginació a la nostra ciutat i comarca, i en el projecte de Pressupostos Generals de l’Estat ha tornat a quedar clar”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -