28/03/2024 - 11:06
Més

    Rodríguez recull les inquietuds dels professionals de l’automòbil al marc de #ontinyentmarcaelcami

    Altres notícies

    L’Alcalde d’Ontinyent i candidat socialista a la reelecció, Jorge Rodríguez, acompanyat pels regidors Rebeca Torró, Manuel Cuesta i Virtudes González, s’ha reunit amb vora 30 professionals del sector de l’automòbil dins les activitats del programa #ontinyentmarcaelcami.

    Durant l’encontre de hui, els assistents han transmès a l’Alcalde la difícil situació que viu el sector, amb un forta competència i canvis permanents en la normativa mediambiental, i han exposat les seues inquietuds respecte de la necessitat de celebrar una jornada informativa perquè els tallers coneguen les novetats en matèria legislativa que els afecten. Al mateix temps, es va agrair unànimement per part dels professionals, el recolzament que des de l’Alcaldia se li va donar a la Fira de l’Automòbil, que per primera vegada va coincidir amb la Fira de Novembre i que tingué un notable èxit de vendes, segons manifestaren el assistents.

    L’Alcalde es va comprometre a posar en coneixement de les autoritats competents les demandes del sector i a fer reunions periòdiques per a fer un seguiment dels assumptes i donar compte de les gestiones realitzades.

    Amb aquesta són ja quatre les reunions celebrades per l’Alcalde i candidat a la reelecció pels socialistes d’Ontinyent amb distints sectors econòmics i agents socials de la ciutat, com ara la indústria, la construcció i els professionals liberals, els sindicats i ara, el de l’automòbil. Així mateix, i per a demà, està previst un porta a porta al Barri de la Vila, amb el qual es vol donar informació personalitzada de les inversions realitzades, que en estos 4 anys han superat el milió d’euros, i plantejar propostes de futur per a la millora del barri.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent torna a demanar al Ministeri la declaració d’Interès Turístic Internacional per als Moros i Cristians

    El ple aprova per unanimitat l’emissió d’una nova sol·licitud a la Secretaria d’Estat de Turisme una volta ampliada i actualitzada la documentació justificativa
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -